Съмнения за изневяра? Ето по какво да познаеш дали ти кръшка

1 от 5 Снимки

1. Партньорът ти е станал по-сексуален


Логично, ако партньорът ви не се интересува от вас в интимно отношение, ще си помислите, че ви изневерява. Това обаче не е вярно. Според психолози, когато половинката започва да изисква по-интензивни сексуални взаимоотношения от обикновено, има причина за безпокойство. Експертите смятат, че това се дължи на комбинация от вина и обновен сексуален интерес, катализирани от чуждия човек.

Живеем във все по-освободени времена. Бракът и моногамията са все по-обезценени. Точно това е и причината да бъдете внимателни, ако имате сериозна връзка с някого от доста време. Изневярата все пак се е появила с измислянето на брака. За да сте спокойни и да отхвърлите съмненията, които вероятно са се повлияли, ще ви представим в следващата галерия няколко симптома, по които можете да разберете, че партньорът ви изневерява.

Много вероятно е вече да сте достигнали до фазата, в която отчитате и най-дребните промени в настроението на партньора си, научили сте се да интерпретирате правилно смисъла на думите му тогава, когато не се изразява достатъчно ясно, и познавате до най-малкия детайл езика на тялото му/ѝ.

Когато нещо ви накара да изпитате съмнения във верността му, независимо дали става дума за нова връзка, която се консумира, или моментно увлечение, ще ви бъде много трудно да се отърсите от тях и да си внушите, че той или тя не би могъл да ви изневерява.

Според психолозите има пет скрити знака, които показват, че партньорът ви кръшка. Ако близкият до вас човек проявява два или повече, знайте, че имате основателна причина да се безпокоите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати