Намисли число от 1 до 15! Виж какво любовно късметче те очаква през 2018

1 от 15 Снимки

1.


Тази година ще бъде съдбовна за вас! В личния ви живот ще настъпи промяна, която ще преобърне досегашните ви представи за любовта.

Отново сме на път да изпратим старата година и да посрещнем новата. По традиция го правим с пищна украса, вкусни празнични блюда, подаръци.

Задължителна част от изпращането на старата година е и елхата със звезда, свещи, лъскави гирлянди, светещи топки и миниатюрни играчки.

Джинджифиловите бисквити, ароматният пунш, коледните филми и сипещият се на парцали сняг също са сред знаците, че е декември. Друг задължителен елемент от изпращането на старата година и приветстването на новата е баницата с късмети, която се приготвя в България.

За жалост, ние не можем да ви почерпим с такава, но можем да ви предложим забавна игра, с която да проверите какво ви предстои на любовния фронт през 2018 година.

За целта намислете число от 1 до 15 и вижте в галерията ще почука ли нова любов на вратата ви и какви вълнения ви очакват в личен план. Пожелаваме ви успех и нека най-съкровените ви желания се превърнат в реалност!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати