Той беше най-големият загубеняк в училище! А днес е гореща звезда в Инстаграм

1 от 3 Снимки
Сам преди
Снимка: Sam Rouen
Сам преди

Като тинейджър Сам Руен не се е радвал на популярност сред съучениците си, но наскоро бе избран за мъжа с най-секси тяло в американското риалити The Biggest Loser, а профилът му в Инстаграм е сред най-следените.

На 19-годишна възраст Сам е тежал 154 килограма, а децата на тази възраст може да са много жестоки към всеки, който се различава от другите с външния си вид.

Десет години по-късно обаче някогашният загубеняк от училище е свалил удивителните 71 килограма и днес е един от най-секси пожарникарите в САЩ.

29-годишният Сам напълно е променил своите хранителните навици, след като е завършил гимназия и днес няма следа от онова дебело и свито момченце, което е бил на младини.

Невероятната му трансформация го е мотивирала да се запише за участие в риалити предаването The Biggest Loser, което показва промяната на хора, които са били обект на подигравки в училище, а днес са истински богове.

Предизвикват фантазиите на хиляди жени в социалните мрежи и показват, че борбата с наднорменото тегло си струва усилията.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари