Мъчи те стрес! Ето как да го пребориш според зодията си

1 от 12 Снимки

Овен


При Овните стресът винаги е свързан с желанието им да се представят блестящо на работното място. Докато се трудят в офиса, те се превръщат в кълбо от нерви. За да се разтоварят от негативните емоции ефикасно, им трябва домашен любимец като куче или котка. Общуването с него ще им помогне най-бързо да се освободят от негативните си емоции и да е заредят с положителни чувства.

Стресът безспорно е бичът на съвременния човек. Въпреки че битът ни непрекъснато се улеснява с нови технологии, факт е, че все по-често сме жертва на напрежение и негативни чувства. Забързаният живот в големите градове, крайните срокове в работата ни, проблемите в любовта, безпаричието са сред основните причини да се чувстваме зле.

Най-лошото е, че ако не намерим начин да се справим със стреса, той провокира появата не само на негативни чувства у нас, но и на сериозни заболявания.

Множество изследвания са доказали, че депресиите, диабетът, стомашните проблеми, наднорменото тегло, инфарктът, инсултът, анорексията, раковите заболявания са пряко свързани с високото ниво на стрес.

За щастие вече съществуват различни разтоварващи практики, които поне временно ни откъсват от напрегнатия ден. Ако вие все още не сте открили тази, която е най-подходяща за вас, тогава можете да се доверите на астролозите. Вижте в галерията ни как според тях трябва да се бори със стреса всяка една от зодиите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати