Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Мъчи те стрес! Ето как да го пребориш според зодията си

Мъчи те стрес! Ето как да го пребориш според зодията си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
12 от 12 Снимки

Риби


Рибите се стресират обикновено заради премеждията си в романтичен план, които понякога ги докарват до лудост. От това състояние могат да се спасят само с помощта на интересно четиво или творческа дейност.

Стресът безспорно е бичът на съвременния човек. Въпреки че битът ни непрекъснато се улеснява с нови технологии, факт е, че все по-често сме жертва на напрежение и негативни чувства. Забързаният живот в големите градове, крайните срокове в работата ни, проблемите в любовта, безпаричието са сред основните причини да се чувстваме зле.

Най-лошото е, че ако не намерим начин да се справим със стреса, той провокира появата не само на негативни чувства у нас, но и на сериозни заболявания.

Множество изследвания са доказали, че депресиите, диабетът, стомашните проблеми, наднорменото тегло, инфарктът, инсултът, анорексията, раковите заболявания са пряко свързани с високото ниво на стрес.

За щастие вече съществуват различни разтоварващи практики, които поне временно ни откъсват от напрегнатия ден. Ако вие все още не сте открили тази, която е най-подходяща за вас, тогава можете да се доверите на астролозите. Вижте в галерията ни как според тях трябва да се бори със стреса всяка една от зодиите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати