Къде трябва да посрещнат Нова година различните зодии

1 от 12 Снимки

Овен


За посрещане на Нова година Овните трябва да изберат място, което обичайно не посещават. Казано с други думи, ще им се отрази добре да сменят обстановката и да са в атмосфера, която не е присъща за тях. Това, от една страна, ще ги накара да се отърсят от обичайните си проблеми и да се забавляват, от друга страна, ще дадат заявка пред Вселената, че са готови за промени през идната година.

Изборът на място за посрещане на Нова година винаги е много труден. По-съобразителните от нас месеци по-рано правят планове за края на декември.

Едни предпочитат да отидат на почивка в екзотична страна, други решават да се отдадат на ски, трети се ориентират към тихи СПА дестинации, а четвърти отбелязват подобаващо края на годината на купон с приятели.

Нека си признаем обаче, че повечето от нас до последно нямат планове как ще прекарат Коледните и Новогодишните празници, поради което или си остават у дома или попадат на място, на което не се чувстват особено комфортно.

Ако и вие сте от тези хора, които все още не са планирали как да посрещнат 2018 година, то тогава вижте съветите на астролозите в нашата галерия. Там ще видите местата, на които всяка зодия ще прекара най-добре новогодишната нощ.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати