Тази жена забогатя от препродаването на стари дрехи

Тази жена забогатя от препродаването на стари дрехи
Снимка: cnbc.com

Преди няколко години 35-годишната Натали Гомес решава да напусне работата си в Macy's и да потърси нова сфера на развитие. Междувременно решава да разпродаде старите дрехи от гардероба си, като това решение прераства в успешен бизнес, благодарение на който днес е богата.

Натали предложила онлайн няколко от своите рокли, за да запълни дупките в бюджета си, докато си намери нова работа.

Първата ѝ публикувана обява била на черно-бяла рокля, която се продала за по-малко от 24 часа за 40 долара. Окрилена от успешната продажба, Натали решава да предложи още от своите стари дрехи и успехът се повтаря.

Тогава ѝ хрумва предприемчивата идея да купи стари дрехи, които все още изглеждат добре, и да ги продаде чрез интернет платформата Poshmark с малка печалба за себе си.

След като Гомес чете за други хора, които са развили успешен бизнес чрез препродажбата на стари дрехи, тя решава да изостави идеята си да търси нова работа и да се съсредоточи върху изграждането на собствен бизнес.

Тя се свързва с няколко нискобюджетни магазинчета в Ню Йорк и купува от тяхната стока, след което я препродава с малка печалба за себе си. Така изведнъж апартаментът ѝ се превърнал в склад с над 1000 броя дрехи.

Баща ми винаги ме е съветвал да си намеря работа в офис с прилична заплата, за да съм щастлива, но това е начинът на мислене на тяхното поколение. Откакто работя за себе си, съм много по-щастлива, споделя Натали пред CNBC.

По нейни думи тя работи между 60 и 80 часа седмично, но за нея е истинско удоволствие, понеже влага търговския си нюх в своето по-добро бъдеще.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати