Идеалните коледни подаръци за жена са точно пет!

1 от 5 Снимки

1. Бижу


Класически подарък. Почти всички жени обичат да купуват и носят бижута. Хубавото е, че те не изискват пробване, като дрехите и обувките. Това прави самия акт на пазаруване донякъде приятен. Ако бюджетът ви е ограничен – заложете на неръждаема стомана, потопени в златиста баня. Тези бижута са по-евтини, но достатъчно забележителни. А ако разполагате с неограничен бюджет, е редно да знаете, че на мода и тази година остава розовото злато.

Коледа е на прага ни, а много мъже все още си нямат и идея с какво да зарадват жената до себе си. Трескавата подготовка може да е доста изнервяща, но ние сме тук, за да ви помогнем.

Ако не искате да вършите всичко в последния момент и да се озовете заедно с други хора в претъпкания мол ден преди празниците – следващите редове са за вас.

Жените обожават подаръци под всякаква форма, но е добре на Коледа да се постараете малко повече. Макар пораснали, у нас живее по едно дете, със своите мечти и копнежи.

Всеки го е виждал – лутащ се мъж, питайки всеки срещнат, какво би харесало на любимата му жена. За да няма повече такива господа, в галерията сме събрали коледните подаръци, които със сигурност ще допаднат на всяка дама. А ако решите да изберете нещо друго, отговорността си остава само ваша!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати