Обувките му казват всичко за него! Виж какви тайни крие

1 от 7 Снимки

1. Кецове


Любителите на кецовете са весели, авантюристични и дружелюбни. Обичат големите компании и забавленията. Не са родени романтици, но когато срещнат подходящата жена, са склонни да проявят и по-сантиментално поведение в нейна чест. В тийнейджърските си години са разсеяни и безотговорни, но със съзряването се превръщат в партньори, на които може да се разчита.

Изборът на обувки, който всеки от нас прави, издава както модните му предпочитания, така и важни черти от характера му. Според психолозите дамите, които предпочитат обувки на висок ток, се стремят към ръководни позиции и висок стандарт на живот.

Привърженичките на сандалите и ботушите на платформи са отговорни, целенасочени, но и малко консервативни в разбиранията си. Те са предани партньорки и грижовни майки. Дамите, на които им харесва да са основно с обувки с равни подметки, са земни, добронамерени и услужливи.

За тях комфортът е на първо място и не биха го жертвали само за да са в крак с модните тенденции. Освен това те гледат на света по-философски и не се вълнуват много от чуждото мнение, защото знаят кое е истински същественото в живота.

Не си мислете обаче, че обувките издават само характера на жените. С тяхна помощ можете да разберете много и за мъжа, който ви интересува. Просто разгледайте нашата галерия, където ще видите най-популярните мъжки обувки и научете тайните на своя избраник още сега!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати