Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ето кои са фазите на една връзка

Ето кои са фазите на една връзка

2 от 5 Снимки

Фазата на медения месец


Това е блаженствената фаза от една връзка. Партньорите са щастливи и се чувстват удобно един с друг. Всичко е вълнуващо във взаимоотношенията им. Достигането на тази фаза е трудно и не всеки път се получава. Учените са установили, че за достиането ѝ са нужни от 1 до 3 месеца.

Пет са етапите, през които преминават взаимоотношенията на една връзка. Всеки един е специфичен, има своите особености, продължителност и възможни изходи от него.

Това може и да ви звучи далеч не толкова романтично, колкота са познанията ви за страстта на една връзка. Има си и основателна причина за тази дисекция на интимните взаимоотношения. Твърдението е дело на учените, които в множеството си не са известни с романтичните си предпочитания.

Изследователи от университета в Сидни са наблюдавали 1000 австралийски двойки, за да разберат кои са етапите на интимните човешки взаимоотношения.

Открихме пет ясно открояващи се фази в една връзка. Докато някои са просто забавни, други са от решаващо значение за бъдещето на една двойка, трети са драматични и стресиращи, казва авторът на изследването – професор Якоб Манинг.

Без повече бавене, вижте в горната галерия до какви изводи са достигнали учените или, с други думи, кои са фазите на една връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати