ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Коледни грешки, които по-добре да си спестите

Коледни грешки, които по-добре да си спестите

1 от 4 Снимки

1. Коледна прическа


Най-разпространена тази година е коледната брада. Грижливо отглеждана хипстърска брада, украсена с минииграчки и брокат – може и да сте на гребена на модната вълна, но пак изглеждате абсурдно.

Ето, че Коледа отново чука на вратата ни. Подведени от модата и всеобщата празнична еуфория, се впускаме в търсене на най-подходящите подаръци за любимите ни хора. Често пъти обаче нещата излизат извън контрол и вършим грешки, за които после съжаляваме.

Периодът около празниците е малко особен. Подхванати от коледния дух, като че ли просто спираме да разсъждаваме трезво. Вследствие на това се впускаме в абсурдни действия, губим ценно време и харчим пари за наистина ненужни вещи.

В такъв момент имаме нужда от някой, който да ни отвори очите и да ни напомни, от какво е най-добре да се въздържаме по време на Коледно-Новогодишните празници.

На първо място в класацията е елха–холограма. Новите технологии предлагат възможността да си прожектираме всякакви коледни форми и украси по стените с мобилно приложение, чрез което дистанционно се контролират ефектите, цветовете, яркостта, честотата и т.н.

Макар наистина да пестим от играчки с негова помощ, ще ни е нужен лазерен прожектор, които е напълно безполезна инвестиция. Така че една елхичка в саксия е далеч по-добра алтернатива.

Вижте другите коледни забрани в галерията ни!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати