Вече можем да превърнем жена си в Моника Белучи

Вече можем да превърнем жена си в Моника Белучи

Изобретатели от Япония решили да създадат електронна джаджа, която да запазва браковете, обречени на крах. След като я създали, станало ясно, че тя е идеална и за млади хора.

Особено полезна е тя в случаи на уродства на един от партньорите, които другият просто няма да забелязва и ще обича прекрасната ме душа, без да се травмира визуално от гледката.

За целта ще помогнат специални очила с вградени в стъклата им микрочипове. Благодарение на тях външността на обикновения по природа съпруг ще се превърне в аполонова.

Специална програма позволява избор на дадена известна личност. Така например жената може да се превърне в Анджелина Джоли или в Моника Белучи. Очилата реагират само на човешко тяло.

Тоест мебелите ще си останат същите, но хората в помещението ще изглеждат в пъти по-красиви. Специална програма пък може да възвърне чрез очилата предишния образ на съпруга или съпругата.

Вече можем да превърнем жена си в Моника Белучи

Общо техниката разполага с над 50 000 виртуални образа и външността на всеки мъж или жена се коригира в зависимост от желанията. За корекции се използват над три милиона операции.

Преди време японски инженери лансираха друго изобретение – оптика, която коригира външния вид на храната. Но не към добро. Целта на устройството е да накара хората, които са на диета, да не се изкушават.

Достатъчно е да погледнете апетитна пържола през такива очила и тя ще ви ужаси, защото ще изглежда мухлясала и мазна. В Лас Вегас пък наскоро представиха секс робот за мъже.

Според изобретателите му това ще зарадва мъжете, които нямат сериозно гадже, а в същото време ще намали числото на изнасилванията и на престъпленията на сексуална почва, както и разводите.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти