Българка бе осиновена от Силви Вартан преди 19 години! Вижте я днес

Българка бе осиновена от Силви Вартан преди 19 години! Вижте я днес
Снимка: Instagram

Нейното име е Дарина. Когато е едва на 7 месеца, тя вече има тежка съдба – на изоставено в дом за деца дете. Тогава обаче съдбата ѝ се усмихва.

Дарина е осиновена. Нейната нова майка е не коя да е, а самата легенда Силви Вартан. Американския продуцент Тони Скоти и съпруг на певицата става неин татко.

Родена в България, Дарина напусна страната ни, когато е на 9 месеца. Днес, вече 19-годишна, тя се радва на хиляди последователи в социалните мрежи.

Българската дъщеря на Силви Вартан не е от срамежливите. Тя без проблем вади на показ пищните си форми, което печели одобрението на феновете ѝ.

Силви решава, че иска дъщеричка, когато синът ѝ Давид е на 4-годинки. Тогава обаче това няма как да се случи. След това тя среща Тони и основава своя асоциация в България. Веднага след това пристъпила към реализиране на мечтата си.

Силви Вартан се завръща в София през 1991 г., цели четири десетилетия, след като я е напуснала със семейството си. Заедно с брат ѝ Еди се интересуват от състоянието на сиропиталища и детски болници и осъзнават, че трябва да направят нещо.

Преди година Силви сподели, че да върнеш поне малко от това, което си получил от живота, ти помага да се почувстваш по-добре в кожата си. Изказването ѝ бе по повод първата ѝ фотосесия с дъщеря ѝ Дарина за списание.

Още когато е на 11 години, Дарина застава на сцената и заедно със Силви Вартан и двете заедно изпълняват Марица. Освен всичко друго, тя е голяма приятелка с на Илона, дъщерята на Дейвид Холидей, бившия съпруг на Вартан.

Вижте каква красавица е Дарина Вартана в нашата галерия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.08.2019 18:10
Дейвид Холидей не е бивш съпруг на Силви Вартан, а е неин син. Стига глупости. Кой неграмотен пише тези статий?
1
0