Това момче, тормозено от училищни хулигани, трогна целия свят

Това момче, тормозено от училищни хулигани, трогна целия свят
Снимка: boredpanda

Сълзите на тормозения в училище Кийтън Джоунс трогнаха цял свят, а куп знаменитости го защитиха чрез профилите си в социалните мрежи. Видеото му във Фейсбук, в което разказва за ужаса, на който го подлагат неговите съученици, предизвика вълна от съпричастност.

Емоционалният разказ на момчето привлече вниманието на десетки знаменитости от областта на музиката, киното и спорта.

Подиграват се на носа ми, наричат ме грозник. Защо ме тормозят така? Как е възможно да намираш това за забавно? Как е възможно да ти доставя удоволствие да унижаваш някого по толкова гаден начин? Това не е хубаво, казва Кийтин във видеото.

Той споделя също, че всеки ден го замерят с храна, а присъствието му в столовата е истинско изпитание.

Хората не бива да бъдат критикувани за начина, по който изглеждат, защото това не е тяхна вина. Ако се забавляват за ваша сметка, не го приемайте лично, а останете силни, завършва Кийтън.

Видеото е заснето от майка му, малко след като се наложило да го прибере от училище, понеже докато обядвал в столовата, един от училищните хулигани го полял с мляко.

Оттогава видеото е гледано близо 30 милиона пъти, а Кийтън получи неочаквана подкрепа от звезди като Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Кейти Пери и Снуп Дог, които заявиха, че има приятели в тяхно лице.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати