Ще паднете от смях! Вижте как зодиите посрещат Бъдни вечер

12-те зодии

Зодиите на Бъдни вечер се подготвят за посрещнат големия празник, но някои се подготвят по-усърдно, а други както винаги закъсняват.

Девата, която е домакиня, е започнала с подготовката още от предната седмица.

Излъскала е с четка за зъби щорите и ъгълчетата на банята, дезинфекцирали със специален лосион всички прибори и почистила с клечки за уши пространството между плочките на пода. И заради целия този труд припада, преди да дойдат гостите.

Първи пристига Лъвът и носи бутилка шери и порция кюфтета. Разказва вицове на изпадналата в безсъзнание Дева и сам се смее на шегите си на висок клас.

След него идват Везните и Телецът вече добре почерпени. Везните са вегетарианци от един месец и три дни, заради което се скарват с Лъва, че е донесъл кюфтета на Бъдни вечер.

Още от вратата Телецът започва да мърмори, че трябва да си събуе обувките, а това е толкова селско и се оплаква, че заради закъснението е трябвало да хване такси и да харчи пари.

Близнаците отварят вратата ухилени до уши. Носят маршмелоус за печене в камината. След него влиза и Козирогът, облечен в палто по последна мода и фешън шалче. Идва и Ракът, който носи постни сарми и чушки с боб. Вижда, че Девата е в безсъзнание, и започва да приготвя вечерята.

Зодии

Пристига Стрелецът и казва на Рака, че изглежда изморен. Ракът се обижда. Везните свестяват Девата, но случайно бутат една от вазите и Девата пак припада.

Показват се и Рибите, които не носят нищо, но пък започват да дават акъл как да се подреди масата и точно колко ястия трябва да се поставят. Ракът се обижда.

Пристига и Скорпионът и заедно с Лъва започват да си разказват вицове. Стрелецът се дразни, че никой не му обръща внимание. Между Скорпиона и Овена прехвърчат искри и тръгват към спалнята, като изхвърлят Девата от леглото ѝ.

Водолеят все още го няма и Ракът му се обижда. В 10 часа всички сядат на масата, а Овенът, Стрелецът и Лъвът се скриват някой да каже молитвата. Оказва се, че само Стрелецът я знае. Овенът може да рецитира само О! Шипка, а Лъвът може да изсвири Мила моя мамо на пиано, но пиано няма.

Рибите опитват ошава и казват, че не струва, като обиждат Козирога, защото това е единственото, което може да готви. Той решава, че останалите не са на неговото интелектуално ниво и отива да си чете в стаята.

Идва времето за разопаковане на подаръците, когато Водолеят пристига мокър до кости, въпреки че навън не е валяло от месец. Случайно бута елхата и чупи две от играчките, а Девата отново припада. Водолеят за пореден път се убеждава, че хората са странни и отива да си почете стихосбирката на Далчев, която носи в джоба, за успокоение.

Лъвът скришом е започнал да се тъпче с кюфтетата, защото не се чувства добре, ако е ял само постно, но Везните го виждат и му вдигат луд скандал. На Телеца му се свива сърцето, гледайки как храната се прахосва, и се опитва да усмири Лъва и Везните.

Овенът е пиян на мотика и заплашва всички, че ще замине за Колумбия. Останалите са облекчени. Скорпионът е готов да тръгне с него, защото вече е отегчен, а и е чувал, че в Колумбия има много хубави снежни човеци.

Бъдни вечер

Стрелецът се опитва да привлече вниманието към себе си и да отворят подаръците. Девата е купила за всички вълнени чорапи. Телецът се спотайва, защото е решил да не харчи пари за коледни подаръци. Ракът подарява коледни играчки.

Водолеят чак сега се сеща, че на Коледа се подаряват подаръци, а Скорпионът е минал през най-любимия си сексшоп и носи на всички по едно вибриращо яйце. Овенът е изхарчил и последния си лев, за да вземе на всички по чифт кожени ботуши, като няма представа какво ще яде утре.

Козирогът е купил книги, а Близнаците дълго са спорели със себе си какви подаръци да вземат, като накрая са решили да заложат на практичното – четка за зъби.

Везните все едно са търсили в Гугъл кой е най-тъпият подарък за Коледа, защото са опаковали свещ с аромат на ванилия. Лъвът подарява предмети от Всичко по левче, но опаковани в луксозна хартия.

Стрелците носят обичайното – по бутилка ракия и обида за всеки, а Рибите подаряват безплатни съвети за живота.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати