ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!

Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190330
1 от 6 Снимки
Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!
Снимка: fb

Първи чадър


Ако сте се спрели на синия чадър, то вие сте човек с по-традиционно мислене. Предпочитате да се придържате към правила и решения, които вече някой друг е измислил преди вас, защото обичате да играете на сигурно. Плашите се, че експериментите биха могли да ви провалят. Друго интересно качество, което този чадър издава за вас, е, че имате отношение към модата. Отличавате се с елегантен вкус и залагате на изчистени и стилни десени.

Искате ли да разберете нещо повече за себе си или свой приятел, без да се налага да правите сложни изчисления и да отговаряте на куп въпроси? Ако отговорът е да, то значи нашият забавен тест с чадъри е точно за вас.

За да го направите, трябва просто да се настаните удобно пред компютъра и да се отпуснете. Представете си, че сте у дома, навън времето се разваля и виждате как по прозореца ви започват да стичат едри капки дъжд. Изведнъж телефонът ви прозвънява и ви се налага спешно да излезете навън.

Ясно е, че ако не вземете чадър, ще се намокрите. Затова бързо трябва да си набавите такъв. За щастие имате възможност да изберете между всички тези шест, които виждате на картинката по-горе.

Спрете се само на един и проверете в нашата галерия какво издава той за вашия характер. Ще се изненадате до какви факти ще достигнете под формата на игра!

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати