Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!

Избери чадър и виж какво ще разкрие той за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
6 от 6 Снимки

Шести чадър


Вие сте човек, който бързо прави впечатление с творческите си умения и отвореното си към нови знания съзнание. Любознателни и открити сте и винаги ви доставя голямо удоволствие да се потапяте в нови сфери на знание и да се запознавате с непознати култури. Не сте от най-бъбривите хора, но имате неподражаемо чувство за хумор, така че когато все пак кажете нещо, винаги е на място.

Искате ли да разберете нещо повече за себе си или свой приятел, без да се налага да правите сложни изчисления и да отговаряте на куп въпроси? Ако отговорът е да, то значи нашият забавен тест с чадъри е точно за вас.

За да го направите, трябва просто да се настаните удобно пред компютъра и да се отпуснете. Представете си, че сте у дома, навън времето се разваля и виждате как по прозореца ви започват да стичат едри капки дъжд. Изведнъж телефонът ви прозвънява и ви се налага спешно да излезете навън.

Ясно е, че ако не вземете чадър, ще се намокрите. Затова бързо трябва да си набавите такъв. За щастие имате възможност да изберете между всички тези шест, които виждате на картинката по-горе.

Спрете се само на един и проверете в нашата галерия какво издава той за вашия характер. Ще се изненадате до какви факти ще достигнете под формата на игра!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати