ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднем

Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднем

1 от 6 Снимки

1. Задача за всеки месец


Ако разпределите задачите месец по месец, няма да губите мотивация. Поставяйте си поетапни задачи. При реализирането на плановете не трябва да мислите за крайния резултат. Не се притеснявайте – с времето новите навици навлизат в живота и трудното от миналото скоро изглежда като част от рутината. Направите ли го, ще осъществявате плановете си успешно – един по един.

В навечерието на Нова година винаги правим планове. Малцина са щастливците обаче, които изпълняват на практика това, което са си обещали. Тази година обаче ще е различно.

С началото на новата година идва и промяната. Независимо дали сте скромни в очакванията си или напротив, искате всичко тук и сега, трябва наистина да си пожелаем мечтаното, за да се осъществи. За щастие има начин да предизвикате успеха.

Повече от 45% от хората по света планират следващата си година. Да започна да тренирам, да спра цигарите, да забогатея – това е само малка част от плановете ни. Доказано е обаче, че едва 8% постигат успех, а цели 24 % захвърлят начинанието си още в първата седмица на януари.

Причина за това са недисциплинираност и липса на воля и характер. В резултат сме разочаровани от себе си. За да не започвате и вие така 2018-та година, в горната галерия вижте как да постигнете планираното с лекота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати