Нещата, които той мрази да правиш в леглото

1 от 9 Снимки

1. Стоите като дърво


Прекалена отпуснатата поза убива дори най-силното сексуално желание. Ще видите ужаса, изписан върху лицето му, ако легнете по гръб с разперени крайници и го оставяте да си върши работата. За да сте сигурни, че няма да ви потърси никога повече – не мърдайте. Много е вероятно сексуалният акт да приключи преди да е започнал.

Интимните ласки и сексът са сред най-любимите неща на мъжете. Но когато нещо в леглото куца, страда цялата връзка. Ето защо е добре да знаете кои са нещата, които той мрази в леглото.

Сексът е вид сближаване между хората и носи усещане, което никой друг физически акт не може да осигури. Ако между партньорите има разминавания обаче, връзката просто няма как да продължи пълноценно.

Понякога очакването се разминава коренно с това, което се случва. Ако това се случи и във вашата спалня, определено имате проблем.

За да не изненадате неприятно своя любим мъж, най-добре научете кои са деветте неща, които ненавижда в секса /ще ги откриете в нашата галерия/. Направите ли някое от тях, рискувате да го прогоните завинаги. Затова трябва да сте много внимателни!

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари