ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Перфектни зодиакални двойки! Те са 6

Перфектни зодиакални двойки! Те са 6

1 от 6 Снимки

1. Везни и Лъв


Двете зодии са общителни и топли. Везните притежават чар, който им помага да се харесат на всеки. Ако до тях застане силно доминиращият Лъв – двойката е перфектна. Общителните Везни не взимат страна в споровете, а Лъвовете не биха позволили да ги игнорират. Те харесват това, че са в центъра на вниманието и са склонни да останат до края. Стига да не се разгорещяват прекомерно, Везните и Лъвът са една прекрасна двойка.

Никой не може да е напълно сигурен, че човекът до него е правилният. Това понякога става ясно чак в края на общия житейски път.

Въпреки всичко особености на отношенията между хората, астрологията може да ни е в голяма помощ. Има начин всичко да ни стане ясно още от самото начало. Всичко зависи от зодията.

Всяка зодия е различна и се привлича от индивидуални качества и характеристики. На практика всяка зодия може да има партньор както от своята зодия, така о от останалите 11.

Някои обаче са крайно несъвместими, докато други образуват перфектните двойки. Именно за тях ще си говорим днес. Вижте в нашата любовна галерия кои са 6-те перфектни зодиакални двойки, които ще останат заедно завинаги.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати