ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
1 от 12 Зодии

Овен


През януари Овните ще се почувстват привлечени от човек, който им се струва надежден партньор и готов за семейство. Скоро обаче ще осъзнаят, че им е твърде скучно с тази персона и е възможно сами да прекратят отношенията си с нея. Овните във връзка ще разберат по-добре истинските потребности на своя партньор, но това ще се случи след ожесточени спорове.

През първите дни на януари тези от вас, които все още са свободни, едва ли ще имат много възможности за неангажиращи флиртове. Началото на годината ще трябва да запретнете ръкави и сериозно да се потрудите, така че нощният живот и забавленията ви ще бъдат сведени до минимум.

Интересно обаче е, че ще имате обещаващи срещи на работното си място и в професионална среда ще се запознаете със стабилни, улегнали и уравновесени хора, които са подходящи за ваши потенциални партньори.

В средата на януари шансовете ви да намерите партньор ще се увеличат повече. Много вероятно е дори ваши приятели да се опитат да ви сватосат с човек от кръга си.

Периодът след 17-ти януари ще е критичен за обвързаните личности. Част от тях ще имат нужда да си починат от своята половинка и това ще доведе до охлаждане в отношенията им. Ако се отдалечат прекалено много от любимия човек, има риск връзката им да се разпадне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати