Тази красива двойка предизвика фурор със своя стара снимка

Дан и Уенди сега
Снимка: Instagram/ohwendyoh
Дан и Уенди сега

Двойка от САЩ предизвика фурор в социалните мрежи, като публикува своя по-стара снимка. Когато фотографията се озова във виртуалното пространство, наблюдателни потребители забелязаха, че през последните 10 години двамата влюбени значително да се подмладили. Фотосът им пък събра над 60 000 харесвания за по-малко от седмица и успя да обиколи целия свят.

29-годишната Уенди Джоузеф и нейният партньор - 30-годишният Дан са заедно от 10 години. Когато те започнали да се срещат, имали по-различна визия от сега. И двамата изглеждали далеч по-скромно, а дрехите и прическите, с които ходели, по-скоро ги състарявали.

С времето обаче те започнали да се грижат по-добре за външния си вид, да тренират усилено и да следват модните тенденции. За това 10 години след първата си среща двойката изглежда коренно различно, а Дан и Уенди сякаш са дори още по-млади от тогава.

Днес те са успешни като лични треньори във фитнес индустрията и изглеждат повече от фантастично. Тяхното преобразяване, което ще видите в галерията ни, е доказателство, че всеки може да се сдобие с мечтания външен вид, стига да е последователен и упорит.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати