Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Красавици в Инстаграм – Пепеляшки в ежедневието

Красавици в Инстаграм – Пепеляшки в ежедневието

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Красавици в Инстаграм – Пепеляшки в ежедневието
Снимка: Instagram

Социалните мрежи са навсякъде. Влиянието им върху хората и цялостния им живот не може нито да бъде спряно, нито променено.

Вместо да се противопоставяме на новите технологии, много по-разумно е да се възползваме от тях. А те могат да ни дадат много. Безплатна комуникация с близки и не чак толкова хора от цял свят, информация от всякакъв тип и най-вече шанс да сме по-красиви, макар и само виртуално – да, това са само част от нещата, които може да ни предложи мрежата.

Много момичета в наши дни изпадат в доста неловки ситуации именно благодарение на социалните мрежи. Благодарение на многото филтри и приложения всяко нормално момиче може да изглежда като супермодел, та дори и още по-добре. На живо обаче повечето от тях изглеждат като Пепеляшка от популярната приказка /разгледай галерията/.

За съжаление на много дами има огромна разлика между специално направените и обработени снимки за социалните мрежи и ежедневието. Въпреки че не са перфектни, тези жени решиха да се покажат в натурален вид.

Макар снимките в ежедневието им да са силно преувеличени, по този начин те искат да покажат на всички момичета, които ги следват, че перфектни хора няма.

И макар да е хубаво да имаш няколко идеални снимки в Инстаграм, все още е по-важно какъв си в живота си и какво е сърцето си. Защото ако си добър по душа, това личи отдалеч - без филтър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
51
40
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати