Внимавайте! Вече отвсякъде дебнат съблазнители под наем

1 от 3 Снимки

Фирма набира кандидати за нова професия. Тя се нарича съблазнител под наем и подлага на тест съпрузите.

Всеки кандидат може да изпрати своята автобиография и да кандидатства за позиция. Персоналът за новата професия се набира в момента и обещава да предложи нещо невиждано до момента на клиентите си.

Идеалните кандидати трябва да са комуникативни и отворени. Важно е те с лекота да се харесват на околните. Ако отговаряте на тези изисквания, то позицията е точно за вас.

Както в много от добрите обяви на пазара, тук също има уловка. Оказва се, че работата не е в агенция за модели, а в частна агенция за детективи. Кандидатите ще бъдат наемани да проверяват неверните съпрузи и съпруги.

За момента има една агенция, която предлага тази услуга, и тя се намира в Полша. Там всеки желаещ може да се опита да въвлече половинката си в изкушение благодарение на опитните свалячи в агенцията.

Всичко протича така – отивате в агенцията и оглеждате агентите. Който ви се стори достатъчно привлекателен и подходящ за партньора – избирате него. След това му плащате, за да се опита да съблазни половинката ви. Единственото, което ви остава след това, е да чакате.

Услугата ще стане достъпна в много държави в бъдеще. Интересното е, че в момента се търсят кандидати именно у нас – в България. В страната ни явно има много прелюбодейци или поне – ревниви половинки. Ето защо се набират хора от няколко града в страната, които да започнат работа в атрактивната фирма. Като предимство освен външния вид и комуникативните умения ще се смята у опит в областта на разследванията.

Фирмата осигурява курсове за сертификати. С тях всеки, който ги е издържал, може легално да практикува професията на частен детектив.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари