Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Иновации»Внимавайте! Вече отвсякъде дебнат съблазнители под наем

Внимавайте! Вече отвсякъде дебнат съблазнители под наем

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Фирма набира кандидати за нова професия. Тя се нарича съблазнител под наем и подлага на тест съпрузите.

Всеки кандидат може да изпрати своята автобиография и да кандидатства за позиция. Персоналът за новата професия се набира в момента и обещава да предложи нещо невиждано до момента на клиентите си.

Идеалните кандидати трябва да са комуникативни и отворени. Важно е те с лекота да се харесват на околните. Ако отговаряте на тези изисквания, то позицията е точно за вас.

Както в много от добрите обяви на пазара, тук също има уловка. Оказва се, че работата не е в агенция за модели, а в частна агенция за детективи. Кандидатите ще бъдат наемани да проверяват неверните съпрузи и съпруги.

За момента има една агенция, която предлага тази услуга, и тя се намира в Полша. Там всеки желаещ може да се опита да въвлече половинката си в изкушение благодарение на опитните свалячи в агенцията.

Всичко протича така – отивате в агенцията и оглеждате агентите. Който ви се стори достатъчно привлекателен и подходящ за партньора – избирате него. След това му плащате, за да се опита да съблазни половинката ви. Единственото, което ви остава след това, е да чакате.

Услугата ще стане достъпна в много държави в бъдеще. Интересното е, че в момента се търсят кандидати именно у нас – в България. В страната ни явно има много прелюбодейци или поне – ревниви половинки. Ето защо се набират хора от няколко града в страната, които да започнат работа в атрактивната фирма. Като предимство освен външния вид и комуникативните умения ще се смята у опит в областта на разследванията.

Фирмата осигурява курсове за сертификати. С тях всеки, който ги е издържал, може легално да практикува професията на частен детектив.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати