Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Безценно! 13 рисунки, показващи най-милите моменти на всяка двойка

Безценно! 13 рисунки, показващи най-милите моменти на всяка двойка

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Ежедневието на всяка двойка
Снимка: AMANDA OLEANDER
Ежедневието на всяка двойка

Истинската любов личи в малките жестове. Топла прегръдка в леглото след дълъг ден, заспиване заедно пред телевизора и дори стискане на пъпките на партньора – да, това се нарича любов.

Малките моменти правят връзката истинска. Това вдъхновява Аманда Олеандър да твори. Художник и илюстратор от Лос Анджелис, тя е неуморна в стремежа си да докосне зрителя на емоционално ниво.

Работата на Аманда е вдъхновена от собствените ѝ отношения, както и от партньорствата на нейните приятели и близки. Тя и любимият ѝ Джоуи Рудман са се запознали преди повече от две години и са преживели илюстрациите от галерията ни на гърба си.

Стилът на Аманда е повлиян от артисти като Амедео Модиляни, Алис Нийл, Пикасо и Тим Бъртън, както и от любимите ѝ карикатури от 90-те. Всяка една от ситуациите, които е изобразила, са реални. Те са се случили или на нея, или на приятелска двойка.

Аманда обича да рисува и животни, но намира човешкото поведение за абсолютно завладяващо. Тя е най-очарована от начина, по който хората се държат зад затворените врати на дома си.

Като творец тя е наясно, че няма как да фотографира един такъв миг. Ето защо решава да го нарисува. Резултатите разгледайте в нашата галерия и вижте колко много се доближават тези рисунки до ежедневието ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати