Зодиите, които хич не ги бива под юргана

1 от 3 Снимки

1. Лъв


Проблемът на Лъва е, че си мисли, че само другите трябва да му доставят удоволствие. Той самият трудно се наема да извършва действия, които да носят наслада на половинката му. Егоистичното му поведение често става причина за провалите му в спалнята, както и за разпадането на връзките му.

Зодиакалният ни знак оказва влияние не само на характера ни, но и върху поведението ни. Отказва се, че от зодията ни зависи също така какви ще са сексуалните ни умения. Така например има зодии, които са истински богове в леглото. Такива са Скорпионът, Телецът, Рибите.

Те са нежни, страстни и чувствени. Бързо усещат от какво има нужда партньорът им точно в този момент и не пестят сили, за да задоволят всичките му нужди.

Освен това им идва някак отвътре да правят всичко с много желание и да се раздават до последно в спалнята. Затова и всеки, който има връзка с някоя от тези зодии, може да се чувства голям късметлия.

Същевременно има зодиакални знаци, които просто не ги бива в изкуството, наречено секс. Те трудно се настройват на вълната на половинката си и така ѝ не могат да я възхитят със сексуалния си репертоар. Вижте кои са тези зодии в галерията ни.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати