Простички неща в мъжете, които най-силно привличат жените

1 от 6 Снимки

1. Чувство за хумор


Ако един мъж успее да разсмее една жена искрено с шегите си, значи до голяма степен вече е спечелил сърцето ѝ. Представителките на нежния пол държат да са с човек, който ги развеселява с остроумни подмятания. Ако господинът, с когото са излезли на среща, поражда невъобразима скука в тях, едва ли ще пожелаят да го видят отново.

Откакто свят светува се водят спорове какво забелязват най-много дамите в силния пол. Повечето мъже живеят с погрешното схващане, че за да привлекат една жена, трябва да имат мускулесто тяло, скъпа кола, голяма къща с басейн и солидна банкова сметка.

Истината обаче се оказва малко по-различна. Когато се оглеждат за партньор и потенциален баща на децата си, жените всъщност обръщат внимание на малки подробности, за които повечето мачовци дори и не си дават сметка.

Това са дребнички жестове и елементи от цялостната им визия и поведение, които на пръв поглед не означават нищо. Именно те обаче се оказват най-значими за дамите. Вижте кои са причините, каращи дадена жена да се влюби до полуда в един мъж, и споделете дали сте съгласни с тях.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари