По возилото ще го познаеш! Ето какво издава колата за собственика си

1 от 8 Снимки

1. Сива кола


Нейните притежатели са независими, уверени и оправни. Те имат богат опит зад гърба си и знаят как да контролират емоциите си. Не се опитват да изпъкнат с определени качества или пък да привлекат вниманието на околните, защото са си самодостатъчни и не им е нужно непрекъснато да получават нечие одобрение.

Изборът на кола показва не само предпочитанията ни към една марка, но разкрива и черти от нашия характер. Всъщност предпочитаният цвят на автомобила е този, който показва нашата същност, маниер и отношение към живота.

Това смята Анджела Райт, която се е специализирала в психологията на цветовете. Райт е известен професионалист и консултант на редица известни автомобилни фирми, сред които и легендарната компания Форд.

Според Анджела Райт в предпочитаните от нас багри е закодирано всичко за същността ни. Това се отнася не само са избора ни на цвят за дрехи, обувки, мебели или стени на жилище, но и когато си купуваме нова кола.

Открийте в галерията ни и какво казва експертът за собствениците на колите в най-разпространените цветове. Вероятно ще се изненадате, когато научите повече за своите приятели, колеги и съседи.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари