Това са чертите на класните жени! А ти такава ли си

1 от 6 Снимки

1. Деликатност и дипломатичност


Истинската дама не крещи, не обижда, не заплашва. Тя е тактична, търпелива, отзивчива и дружелюбна. Знае, че проблемите се решават с правилния диалог и никога не забравя за добрия тон.

За да се нарече едно момиче истинска дама, съвсем не е нужно да демонстрира високи финансови възможности. Луксозните марки, скъпите бижута, модерните прически, тежкият грим, лъскавите автомобили съвсем не са гарант, че сте жена от класа.

За да се сдобият представителките на нежния пол с такава специална титла, трябва да притежават определени черти от характера, които не могат да се заемат или купят с пари. Те или се притежават, или не.

Обикновено започват да се развиват още в детството на всяко момиче и с течение на годините се формират окончателно. Ако и вие искате да разберете кои са най-отличителните черти на всяка истинска лейди, надникнете в нашата галерия.

Ще се изненадате, когато откриете кои са характеристиките, които превръщат жената в грациозна дама, и я издигат на пиедестал в мъжките очи.

4. Блясъкът в очите

В погледа на истинската дама гори един много специален блясък, който няма как да бъде подминат. В очите ѝ сякаш има малки слънца, които докосват околните дълбоко.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати