Вижте Мелания Тръмп като млада! Няма да я познаете

Мелания Тръмп
Снимка: Twitter
Мелания Тръмп

Мелания Тръмп е една от най-коментираните жени през последната една година. Всички знаят, че тя е половинката на американския президент Доналд Тръмп, но малцина познават нейния живот, преди да се превърне в жената до известния бизнесмен, и знаят как е изглеждала тя в миналото.

Мелания Тръмп е родена в малък словенски град през 1970 година. Рожденото ѝ име е Мелания Кнаус. Майка ѝ моделира детски дрехи, а баща ѝ продава коли.

Още в ранните си години Мелания усеща влечение към модата. Тя се явява на конкурси за красота и започва да се изявява като модел. След това напуска родната Словения и работи в чужбина.

В края на деветдесетте години пък се установява в Ню Йорк и се запознава с Доналд Тръмп. През 2005 година става негова законна съпруга.

Днес Мелания е смятана за една от най-красивите първи дами, а усетът ѝ за мода вдъхновява милиони жени по света. Дали обаче красивата словенка винаги е била такава, каквато я виждаме днес?

Разгледайте галерията ни и ще видите как е изглеждала тя като по-млада. Ще се изненадате колко много се е променила звездата през годините и под влияние на някои интервенции.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати