ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»За какъв човек ще се омъжиш! Разбери още сега

За какъв човек ще се омъжиш! Разбери още сега

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
1 от 12 Снимки

Овен


Мъжът, заради когото ще пожелаете да скъсате със свободата си, ще бъде сериозен, стабилен и вдъхновяващ. Той ще ви респектира с постиженията си и с мъжкото си поведение. Този човек винаги ще изпълнява обещанията, които ви дава, и ще се грижи да се чувствате добре в компанията му. Той ще е с привлекателна визия и спортна фигура, но не красивият му външен вид ще е водещ за вас.

Всяко момиче мечтае да се омъжи, дори и в момента това да не е най-важното нещо за нея. И всяка от нас поне веднъж се е питала какъв ще е човекът, с когото ще подпише.

Според астролозите изборът, който правим в любовта, зависи от нашия характер. Той, от своя страна, се повлиява от зодиакалния ни знак.

Да, оказва се, че зодията ни определя не само поведението ни спрямо околните, модните ни предпочитания, кулинарния ни вкус, талантите ни, но и изискванията ни спрямо бащата на нашите бъдещи деца.

Ето и за какъв мъж ще се омъжат най-вероятно дамите от различните зодиакални знаци. Открийте отговора в нашата галерия и не унивайте, ако още не сте открили този човек.

Скоро Вселената ще ви изненада с приятен подарък и ще забравите за всичките си досегашни любовни терзания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати