Бащиното име издава много за жената! Провери сама

1 от 18 Снимки

1. Александрова


Тя е дръзка, работлива и интелигентна. Но е голям инат и мрази да се съобразява с чуждите правила. Предпочита да върши всичко по свой начин. Отличава се не само като бунтар, но и като чудесен лидер.

Казват, че името, което човек носи, е определящо за неговия характер. Според езотериците вибрациите, които всеки един звук в състава на името ни излъчва, имат своето влияние върху поведението ни към околните.

Буквите от името на новороденото са определящи и за неговата по-нататъшна съдба, за качествата му, както и за продължителността на живота му. Затова и окултистите и философите съветват младите родители да избират по-дълги и звучни имена на своите бъдещи наследници.

Важно е също така в името да е съставено от нечетен брой букви и в средната си част да има буквата Р, която допринася за твърдост на характера.

Интересно е, че според езотериците при жените не само личното, но и бащиното име оказва влияние върху същността. Вижте и какво въздействие имат някои от най-известните бащини имена върху дамите.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати