Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Звездна трансформация: Ким Кардашиян през годините

Звездна трансформация: Ким Кардашиян през годините

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Звездна трансформация: Ким Кардашиян през годините
Снимка: reuters

Ким Кардашиян е една от най-големите риалити звезди на днешно време. Видът ѝ винаги е бил повод за различни коментари. Трансформацията ѝ от 2007-ма до днес е изумителна.

Не вярваме да има човек, който да не е чувал за Ким Кардашиян. И независимо дали я харесвате или не, жаждата за слава превърна Кимбърли Ноел Кардашиян в истинска легенда.

Станала известна като приятелка и стилист на Парис Хилтън, тя успя да я надмина по популярност в последното десетилетие. Достигането на върха дойде след прочутото домашно порно с бившия й приятел Рей Джей, което се появи публично през 2007 година.

Само няколко месеца след порното Ким и цялата фамилия Кардашиян-Дженър започнаха да се появяват в специално реалити, посветено на самите тях. Личният живот на всеки един от тях е публично достояние.

В началото Ким бе едно обикновено момиче. Днес тя е една от най-влиятелните личности в света. Позициите ѝ се бетонираха след брака ѝ с рапъра Кание Уест. Двамата се ожениха през 2014 година и към настоящия момент имат три деца.

Ким е една от звездите, известни с това, че са известни. Целият ѝ път дотук е променил вида ѝ до неузнаваемост. Вижте как се промени визията ѝ – от едно почти натурално момиче до емблема на контурирането в грима.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати