ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да задържиш вниманието на един мъж?

Как да задържиш вниманието на един мъж?

Как да задържиш вниманието на един мъж?

Когато една жена се запознае с мъж, който е специален за нея, тя сякаш полита във въздуха от вълнение. Птиците пеят, слънцето грее по-светло и всичко изглежда перфектно.

С течение на времето, обаче, тя усеща, че вниманието на този мъж отслабва. И жената започва да полага неистови усилия, за да си върне първоначалното внимание. Тя инициира повече и се държи и действа по начин, по който си мисли, че му харесва, така че отново да започне да го интересува. Но... какво наистина се случва?

Има много начини да привлечете мъжкото внимание, и сред тях не са употребата на фалшиви мигли, силиконови устни или инфантилно поведение! Държейки се по този неестесвен начин вие само можете да загубите вашето достойнство, репутация и себеуважение.

Ако все още не сте намерили начин да привлечете и запазите интереса на човека, който ви вълнува, практикуването на тези няколко полезни съвета ще ви донесе положителни резултати.

Полагате прекалено много усилия? В опита си да привлекат вниманието на един мъж, жените често са склонни да стигнат по-далеч отколкото е нужно. Да се съгласява с неща, които не харесва, жертвайки собствения си комфорт, в крайна сметка жената рискува да стане изтривалка за мъжа, а той от своя страна няма да я цени и уважава.

Как да задържиш вниманието на един мъж?

Отпуснете се и престанете да се опитвате толкова усилиено. Мъжете са устроени така че, за да оценят нещо високо, то трябва да е нещо, за което са се борили и полагали усилия, включително и любовта и привързаността към жената. От друга сттрана, ако оставите инициативата в негови ръце, ще си дадете сметка, дали той се интересува от вас, дали това е човекът, когото искате до себе си и като цяло ще можете да оцените ситуацията.

Живейте живота си. Защо трябва да чакате обажданията му или покана за разходка? Живейте си живота по начин, който на вас ви харесва. Правете неща, които обичате, открийте нови занимания. Прекарайте време с приятелите и семейството си. И никога не забравяйте, че във Вашият живот най-важният сте Вие.

Откривайте се бавно и споделяйте по малко. Когато наистина харесват даден мъж, жените често са склонни да го оставят да разбере всичко за тях в кратък период от време. Но някои неща са по-добре оставени неизречени. Малката доза мистерия около Вас, винаги действа добре. Нека разговорите и откровенията помежду ви поемат естествения си ход.

Бъдете сигурни в себе си. Работете над морала и ценностите си, ценете личностните си качества и знайте истинската си стойност. Никога не оставяйте човек или взаимоотношения с някого да ви определят. Живейте по начин, който се определя от вас и вашите морални ценности и когата си дадат сметка за това, мъжете ще се отнасят с вас с уважение и ще знаят, че си струва.

Как да задържиш вниманието на един мъж?

Бъдете истински. Винаги, когато се притеснявате и обмисляте всяка ваша стъпка да е такава, че да се хареса на даден мъж, вие по-скоро се държите неестествено и глупаво. А в крайна сметка, вие искате да бъдете с човек, който ще обича истинския вас (доброто, лошото и всичко, което сте). Единственият начин да да получите това е да се държите и да действате по начин, който ви позволява да се чувствате комфортно в собствената си кожа.

Опитайте по-малко, имайте повече. Когато на всяка цена сте решили, че искате да привлечете или задържите вниманието на един мъж, а не се получава, вие срещате отчаяние, което никога не е привлекателно за мъжете.

В крайна сметка защо ви е човек, който не ви цени и се държи неуважително към вас? За да запазите самоуважението си, опитайте се да имате повече щастие, любов, мир и внимание. Заобиколете се с обичани от вас хора и такива, които ви обичат заради всичко, което сте.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
26.02.2019 16:37
Правила съм безкрайни опити да задържа някой мъж до себе си но не успях. Дори когато съм срещала мъже които са флиртували с мен и са ми показвали по най дискретен начин че ме харесват аз се държа като дърво и не след дълго те губят всякакъв интерес към мен, от толкова много несполуки в любовта вече незнам как да се държа с тях и така се оказвам вечно гибеща
0
0