Звездите, които станаха родители още като тийнейджъри

1 от 4 Снимки
Звездите, които станаха родители още като тийнейджъри
Снимка: harpersbazaar

1. София Вергара


София Вергара изглежда почти като връстница на порасналия си син. Причината за това се крие във факта, че тя забременява с него на 19.

Отглеждането на деца е много сериозно начинание, което изисква различни ресурси. Все повече хора, в това число и много известни личности, трудно се решават на тази стъпка и изчакват до последно.

Те искат да са сигурни, че ще са постигнали максимума в своята кариера, за да могат да дадат на своите бъдещи деца цялото си внимание, както и да им осигурят живот като в приказките.

И докато някои знаменитости изчакват да прехвърлят 40 години, за да започнат да се замислят сериозно за семейство и деца, техни колеги са разрешили този въпрос много по-рано.

След намесата на Съдбата при тях се е случило така, че се сдобили с бебета в крехка възраст. Въпреки това те не съжаляват за избора си и днес са горди родители на млади мъже и жени. Вижте в нашата галерия кои са тези знаменитости, станали майки и бащи в тийнейджърска възраст.

5. Джейми-Лин Спиърс

По-малката сестра на певицата Бритни Спиърс ражда на 16-годишна възраст.

6. Ники Тейлър

Супермоделът ражда близнаци, когато е на 18 години. Броени години по-късно се разделя с техния баща. Въпреки това двете момчета, които днес вече са млади мъже, остават най-голямата гордост за Ники.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати