Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Звездите, които станаха родители още като тийнейджъри

Звездите, които станаха родители още като тийнейджъри

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
2 от 4 Снимки

2. Ирена Милянкова


Българската акриса и модел ражда първото си дете на 15 години. Самата тя признава, че в началото близките ѝ са шокирани, но след това свикват. Днес Милянкова е горда майка на 5 деца.

Отглеждането на деца е много сериозно начинание, което изисква различни ресурси. Все повече хора, в това число и много известни личности, трудно се решават на тази стъпка и изчакват до последно.

Те искат да са сигурни, че ще са постигнали максимума в своята кариера, за да могат да дадат на своите бъдещи деца цялото си внимание, както и да им осигурят живот като в приказките.

И докато някои знаменитости изчакват да прехвърлят 40 години, за да започнат да се замислят сериозно за семейство и деца, техни колеги са разрешили този въпрос много по-рано.

След намесата на Съдбата при тях се е случило така, че се сдобили с бебета в крехка възраст. Въпреки това те не съжаляват за избора си и днес са горди родители на млади мъже и жени. Вижте в нашата галерия кои са тези знаменитости, станали майки и бащи в тийнейджърска възраст.

5. Джейми-Лин Спиърс

По-малката сестра на певицата Бритни Спиърс ражда на 16-годишна възраст.

6. Ники Тейлър

Супермоделът ражда близнаци, когато е на 18 години. Броени години по-късно се разделя с техния баща. Въпреки това двете момчета, които днес вече са млади мъже, остават най-голямата гордост за Ники.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати