Ръкостискането му издава дали го бива в леглото

Ръкостискане

Мъжката потентност е една от най-вълнуващите теми за нежния пол. Открай време дамите съчиняват теории, чрез които се опитват да установят някаква връзка между частите на тялото на мъжа и неговото поведение в леглото.

Така например според някои жени господата с по-голямо стъпало, са по-надарени откъм мъжественост и ги бива повече в спалнята. Според други пък по-големият мъжки нос е доказателството за високото мъжко либидо.

И докато тези предположения остават само в зоната на вероятното, то ново корейско изследване разкрива как още в първите секунди от запознанството си с дадения мачо да разгадаете неговата сексуална активност.

Според проучването стилът на ръкостискане при мъжете е показателен за тяхното представяне под завивките. До тези изводи учените достигнали, след като измерили силата на ръкостискане на около 1170 господа.

Потентност

Изследването показало, че мъжете, при които се наблюдава здрав захват при ръкуване, имат по-голямо ниво на тестостерон. Това, от своя страна, допринася даденият мачо да е истински жребец в леглото.

Но се наблюдава и обратното явление – слабото ръкостискане било знак за по-ниски нива на тестостерон, което се свързва с ниско либидо при мъжа, еректилна дисфункция и други сексуални проблеми.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари