Спомняте ли си позабравената певица Аксиния! Вижте я сега

1 от 6 Снимки
Аксиния
Снимка: myspace
Аксиния

Спомняте ли си певицата Аксиния Ченкова, които се прочу покрай музикалното шоу Стар Академи? През последните години красавицата изчезна от светлините на прожекторите, но днес се завръща, за да разкаже как е протекъл животът ѝ.

Оказва се, че в момента Аксиния живее в Ню Йорк и носи фамилията Чой. Тя е сключила брак с американец, който има южнокорейски корени. Оттам идва и новото екзотично име на позабравената изпълнителка.

И макар днес тя да е по-щастлива от всякога, вече не се занимава активно с музика. За сметка на това е открила нови призвания в живота си, които я карат да се чувства много по-пълноценно. Едно от тях е доброволчеството.

Красавицата помага на хора, които се борят с хранителни разстройства, тъй като самата тя е минала през тях, докато се е опитвала да се задържи на родната музикална сцена.

Страдала е от анорексия и булимия. Имала и невроза. Въпреки това е надмогнала здравословните проблеми и днес смело говори за тях в предаването Преди обед.

Сега Аксиния е оставила най-лошото зад гърба си е щастлива да води по-спокоен и здравословен живот. А колко се е променила красавицата през последните години, можете да видите в нашата галерия.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати