Как се гадае с книга? Отговорът тук

Как се гадае с книга

Гадателските практики винаги са представлявали голям интерес за хората. От много време те търсят начини, с които да разберат какво ги очаква в бъдеще. И докато ритуали като гледане на кафе, хвърляне на боб и гледане на карти изискват определени познания, то има далеч по-лесни начини да получите информация за близките месеци. Един от тях е гадаенето с книга. То се извършва много бързо и не изисква никакви специални умения.

Достатъчно е просто да вземете една дебела книга (да има поне 200 страници) с художествена литература. След това задръжте четивото в ръце и се фокусирайте върху темата, която ви вълнува.

После затворете очи и отворете книгата на произволна страница и поставете пръст си върху нея. Отворете очи и вижте какво пише в реда, който сте посочили. Опитайте се да го свържете с вашата тема и чрез него да разтълкувате напътствията на Вселената.

Има и друг вариант, чрез които можете да извършите гадаене с книга. При него трябва да намислите две числа и да ги запишете. Едното число показва на коя страница трябва да отворите книгата, а другото – кой ред да погледнете.

Който и от двата начина за гледане с книга да изберете, важното е да умеете да тълкувате правилно думите. Ако ги приемете прекалено буквално, има опасност да не направите най-точното предсказание. Важно е също така, докато извършвате ритуала, да сте сами и да сте напълно съсредоточени в мислите си. Не допускайте нищо да ви разсейва!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати