Вижте тук кои са били най-засрамващите моменти на звездите

1 от 5 Снимки

1. Падането на Дженифър Лорънс на Оскарите


Връх на излагащите моменти е гафът на актрисата Дженифър Лорънс през 2013 година. Тя спечели Оскар за най-добра женска роля и на път за статуетката се препъна в огромната си рокля на Диор и падна. Младата актриса обаче беше подкрепена от колегите си, които се изпр

Дори да изглеждат в перфектна форма в скъпи тоалети и съвършени прически, холивудските звезди са хора като всички нас и като такива им се случва да се излагат. Вижте в галерията ни кои са били най-засрамващите им моменти, уловени от камера през последните години.

Като публични личности обаче, те са били обект на много по-големи подигравки, тъй като излагациите им са станали известни в цял свят.

Животът на холивудските звезди е интересен за милиони – техните бракове, раздели и трудности в кариерата бързо стават обект за клюки, а когато се изложат, това става истинска сензация.

В галерията може да видите топ 5 на най-излагащите моменти за знаменитостите, но вместо да се обиждат и да се крият, те са решили да се посмеят на тези случки.

авиха на крака, за да я аплодират, докато тя казваше речта си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати