Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте тук кои са били най-засрамващите моменти на звездите

Вижте тук кои са били най-засрамващите моменти на звездите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 5 Снимки

2. Стичането на изкуствения тен на Кристина Агилера


През 2012 година Кристина Агилера е поканена да пее на погребението на свой идол от детството – певицата Ета Джеймс. Ден по-рано обаче отишла да я напръскат с изкуствен тен, а на погребението имало прожектори. В резултат на това тенът на певицата започнал да се разтича, докато е на сцената и изглеждало все едно се е подмокрила.

Дори да изглеждат в перфектна форма в скъпи тоалети и съвършени прически, холивудските звезди са хора като всички нас и като такива им се случва да се излагат. Вижте в галерията ни кои са били най-засрамващите им моменти, уловени от камера през последните години.

Като публични личности обаче, те са били обект на много по-големи подигравки, тъй като излагациите им са станали известни в цял свят.

Животът на холивудските звезди е интересен за милиони – техните бракове, раздели и трудности в кариерата бързо стават обект за клюки, а когато се изложат, това става истинска сензация.

В галерията може да видите топ 5 на най-излагащите моменти за знаменитостите, но вместо да се обиждат и да се крият, те са решили да се посмеят на тези случки.

авиха на крака, за да я аплодират, докато тя казваше речта си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати