Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте каква красавица е порасналата щерка на Бони (СНИМКИ)

Вижте каква красавица е порасналата щерка на Бони (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Бони

Певицата Бони определено има много поводи за щастие. Освен със славна музикална кариера и куп фенове тя може да се гордее и с красива и умна дъщеря. Михаела, както се казва наследницата на певицата, разцъфва с всяка следваща година и от дете се превръща в грациозна млада жена.

Михаела познаваме от кулинарното предаване Черешката на тортата, където участваше заедно с децата на Деси Слава, Мая Бежанска, Йоана Захариева и Ива Екимова. Още тогава девойката направи впечатление със своята скромност и прекрасно присъствие.

Въпреки че е наследница на известна личност, тя се държеше съвсем земно. От участието на Михаела в Черешката на тортата изминаха близо две години и днес дъщерята на Бони е пораснала и е още по-хубава.

Певицата се гордее много със своето момиче и със задоволство показва снимки на Михаела в социалните мрежи /вижте ги в галерията ни/.

И макар девойката да изглежда кротка и тиха, тя също има амбиции за завладее музикалната сцена. От нейни по-стари интервюта научаваме, че планира да учи в САЩ и да тръгне по стъпките на известната си майка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати