Необвързана и на 30: Ето защо е толкова яко!

1 от 9 Снимки

1. Сама избираш кариерата си


Понякога в живота се налага да избираме между кариерата и личния живот. Жените често залагат семейството. Но когато нямаш човек до себе си, може да постигнеш много в кариерен план.

Да си сама жена на 30 години днес не идва със същата тежест, както в близкото минало. Това може да се окаже по-яко, отколкото някога си си представяла.

Липсата на връзка на тази вече що-годе зряла възраст показва, че си успяла да излезеш като победител от всички онези неуспешни опити в миналото си.

Лисата на сериозни взаимоотношения може да действа доста освобождаващо на духа. Нивото на щастие, цялост и свобода на тези години е съвсем друго от това, което си имала на 20. Всички грешки са преживени, не съжаляваш за нищо, уроците са научени, а миналото е оставено зад гърба ти.

Необвързаните жени на 30 имат връзка само и единствено със себе си. Те не чакат годежният пръстен зад всеки ъгъл и не са задължен да седят във връзки, в които не се чувстват добре. Изобщо, има си много предимства. Виж кои са те в нашата галерия.

10. Наслаждаваш се на любовта към себе си

Ти имаш много любов у себе си и я даваш именно и само на себе си. Макар и леко егоистично, ти осъзнаваш колко си важна и прекрасна. Никой не може да промени това. А да обичаш себе си – това е първата крачка към това и другите да те заобичат.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати