Любовният хороскоп разкрива какви изненади ти готви март

1 от 12 Зодии

Овен


През месец март свободните Овни ще срещнат човек, с когото могат да поддържат дългосрочни романтични отношения, но е твърде възможно той да не ги привлича истински. Затова пък има вероятност с тази личност да стартирате някакъв общ бизнес. Обвързаните Овни ще трябва да се потрудят повече в следващите седмици. Половинката им ще очаква повече подаръци, сантиментални жестове и темпераментни изпълнения в спалнята.

Месец март започва вълнуващо и многообещаващо. Въпреки това трябва да имате предвид, че много от възможностите за нови отношения всъщност ще са илюзорни. Така че не прибързвайте с изводи и се опитайте да живеете в реалността. Не позволявайте на въображението ви да ви подведе.

В средата на месеца преценявайте внимателно думите си. Не се произнасяйте по въпроси, по които не сте вещи, за да не нараните някого. Опитайте се също така да не давате големи обещания, възможно е да надцените силите си.

До края на март напрежението ще започва да расте в личен и професионален план. Примирете се готови, че нещата няма да се развият според вашите очаквания.

Бъдете готови за промени, както и да се адаптирате към нови ситуации. Недейте да лежите само на стари лаври – ще ви се наложи да се доказвате многократно пред хората, които са скъпи на сърцето ви.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати