Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовният хороскоп разкрива какви изненади ти готви март

Любовният хороскоп разкрива какви изненади ти готви март

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
7 от 12 Зодии

Везни


Март ще е страхотен месец за необвързаните Везни. Те ще срещнат човек, който не само ще ги привлича сексуално, но и ще ги респектира с поведението си. Общуването с този човек ще е огромно удоволствие. Обвързаните Везни ще трябва да поработят над маниерите си. Малко повече такт и нежност няма да навредят на връзката им.

Месец март започва вълнуващо и многообещаващо. Въпреки това трябва да имате предвид, че много от възможностите за нови отношения всъщност ще са илюзорни. Така че не прибързвайте с изводи и се опитайте да живеете в реалността. Не позволявайте на въображението ви да ви подведе.

В средата на месеца преценявайте внимателно думите си. Не се произнасяйте по въпроси, по които не сте вещи, за да не нараните някого. Опитайте се също така да не давате големи обещания, възможно е да надцените силите си.

До края на март напрежението ще започва да расте в личен и професионален план. Примирете се готови, че нещата няма да се развият според вашите очаквания.

Бъдете готови за промени, както и да се адаптирате към нови ситуации. Недейте да лежите само на стари лаври – ще ви се наложи да се доказвате многократно пред хората, които са скъпи на сърцето ви.

Вижте в галерията по-горе любовният хороскоп за месец март за всяка зодия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати