Мода от шоколад: Вкусна феерия на петия Салон за шоколад

Салон за шоколада
Снимка: Reuters
Салон за шоколада

Шоколадът е нещо, което обожаваме. Той е способен да ни разведри дори в най-тъжния миг и да внесе лъч светлина дори в най-сивия ден. Какво бихте си помислили, ако ви кажем, че съществуват дрехи от любимото ни изделие?

Петият поред Салон на шоколада отвори врати в Брюксел. Началото му бе поставено от уникално шоколадово дефиле. Моделите бяха облечени в уникални дрехи, направени от вкусното изкушение.

Модели дефилириха и представиха дрехи, изработени от шоколад. Салонът на шоколада в белгийската столица ще радва своите посетители с различни шоколадови изкушения до 3 март включително.

Както всяка година, той продължава три дни. Международният панаир, където всеки посетител може да опитва шоколадови изделия на воля, тази година събира 130 производители на едно място. Салонът на шоколада затвърждава репутацията на Белгия като водещ производител на шоколад в световен мащаб.

Още по време на дефилето част от вкусните дрехи и шапки се разтекоха по пода. Организаторите са категорични, че шоколадът от тях ще бъде изяден или поне това, което е останало от него.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати