Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Вижте удивителното преобразяване на бездомна двойка (СНИМКИ)

Вижте удивителното преобразяване на бездомна двойка (СНИМКИ)

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Вижте удивителното преобразяване на бездомна двойка (СНИМКИ)
Снимка: muchiriframes.com

На Свети Валентин, когато влюбените се изненадват с всевъзможни скъпи подаръци, един фотографски екип от Кения решава да направи страхотен жест на бездомна двойка. Ентусиастите преобразяват двама младежи от улицата и им правят главозамайваща фотосесия, която веднага се превръща във виртуална сензация.

Главните действащи лица в сантименталния проект са Сами и Вирджиния. Двамата живеят без покрив над главите си и не притежават нищо освен вехтите дрехи на гърба си и любовта си.

Техните силни чувства и искрата, с която се гледат, вдъхновява талантлив фотограф и заедно с екипа си решава да подари на двамата влюбени най-страхотната фотосесия.

За целта Сами и Вирджиния преминават през козметични процедури и получават нови дрехи. Само след броени часове двамата са напълно променени, но любовта им един към друг си е все същата.

С новата си визия те позират пред камерите в целия си блясък, а чувствата им бликат от всяка снимка. Техните прекрасни изображения веднага се превърнаха във вирутална сензация и разчувстваха хиляди потребители.

Много хора изявиха желание да подадат ръка на двамата бездомни младежи, така че най-хубавото за тях предстои. Скоро те ще имат работа и ще могат спокойно да се наслаждават на любовта си.

Вижте и вие кадри от фотосесията на Вирджиния и Сами в галерията ни и се вдъхновете от искрената им обич.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати