Цветът на четката ти за зъби издава много за теб

1 от 8 Снимки

1. Синя четка


Хората, които предпочитат сините четки за зъби, имат рационален подход в живота. Те са здраво стъпили на земята и се уповават на сериозни аргументи. Принципни са и държат на дипломатичните отношения и честта.

Изборът на правилна четка за зъби е от голяма необходимост при поддържането на отличната устна хигиена. Колкото и качествена да е пастата ви за зъби, без четка става безполезна.

Именно чрез четкането на зъбите, се отстраняват остатъците от последното ви похапване, тъмните петънца от кафе и чай, плаката.

За да е наред всичко в устната ви кухина, е желателно да миете зъбите си с четка 2 пъти всеки ден в продължение на 2 до 3 минути.

Четките за зъби се делят на ръчни и електрически. В зависимост от мекотата на косъмчетата им пък биват меки, средно меки и твърди. Обикновено първият вариант се препоръчва на хората с проблемни венци.

Интересно е обаче, че четката за зъби показва не само вашите предпочитания отново почистването на зъбите ви, но и лични ваши качества. Именно нейният цвят разгадава характеристики от личността ви.

Разгледайте нашата галерия, където ще намерите най-разпространените цветове четки за зъби. Вижте какво разкриват те за притежателя си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати