Уау! Вижте Наум Шопов преди плочките и секси визията (Снимки)

1 от 5 Снимки
Уау! Вижте Наум Шопов преди плочките и секси визията (Снимки)
Снимка: Instagram

Наум Шопов-младши е един от най-търсените ергени в момента в България. Актьорът днес изглежда перфектно, но не винаги е било така.

Преди Наум да се сдобие със секси тяло и слава, той е бил обикновено момче. Днес той е известен с ролята си в Откраднат живот.

Младият актьор днес може да се похвали с атлетично тяло. Доктор Тасев, както е познат сред феновете на сериала, е запален фен на фитнеса. За да поддържа мускулите си, той редовно посещава залата. За да е всичко, както си му е редът, студентът по медицина се храни здравословно.

Наум се гордее с постигнатото. За да мотивира феновете си да последват примера му, той качи колаж от две свои снимки в Инстаграм – Преди и След.

Първата снимка на Наум е заснета преди 5 години, преди да започне да тренира. Другата е от тази година. Очевидно е, че той е успял да преобрази тялото си по невероятен начин.

Промяната на Наум е напълно натурална. Той залага само на тренировки и здравословно хранене, без добавки и химия. Призивът му е следният: Не чакайте понеделник или Нова година, а отивайте към залата. Първата крачка е най-трудна!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати